kommer inte på någon rubrik.

Hej!


Dagen har varit bra idag med, har inte hänt något speciellt annars. Efter skolan stack jag hem till Moa ikonen sen stack vi ut med hennes vovve sen stack jag hem för att jag skulle käka, typ det jag har gjort idag. Annars har jag bara varit hemma. Nu sitter jag bara och chillar framför datan med musik och sånt. Vi hörs senare.
puss/ Sandra

bra dag!

Hej, dagen var inte så jobbig som jag trodde. När jag väl hade börjat släppte allt!
har varit hemma ett bra tag nu och gör inget speciellt faktiskt. onödigt inlägg men ni vet att jag lever.
puss/ Sandra

startar mitt nya liv idag!

Äntligen måndag, :)
igår kväll när jag skulle gå och lägga mig så ställde jag klockan på sju för att sova lite längre, men nej vaknade sex för att var nervös.. sånt är livet!
Jag har precis käkat frukost och gjort ve mig och sånt. Jag är jättenervös fast jag vet att det kommer gå bra, känner nästan alla i klassen och sen har jag Moa och Rebecka som stöd. Lite över 8 kommer Moa hit och då drar vi oss mot tåget. Jag kommer säkert klanta bort mig och glömma hoppa av i påarp och åka vidare, så typiskt mig isf.
Alla få har en bra dag i dag och jag hoppas många håller tummarna för mig, :)
puss/ Sandra

trååååååååkig söndag.

Hej !♥

direkt när jag hade rest mig från sängen så blev allt dåligt.. får inte gå ut eller något sånt i dag, men det förkännar jag!
mamma & pappa & Elin har precis åkt iväg någonstans, skönt att vara hemma själv.
/ Sandra
vill ha tillbaka det fina vädret som var förra veckan.

Godmorgon !

Ligger i min säng och jag tänker göra det ett tag till. Idag vet jag inte vad jag ska göra, hade saker planerat men vet inte om det bli så. Måndag imorgon varje gång jag tänker på det pirrar det i magen.
/ Sandra

Jag är här!

Äntligen är jag tillbaka! 
jag tyckte att jag var tvungen att gå in på bloggen och skriva lite! Jag har inte haft tid, lust och ork till att blogga. Men nu tyckte jag att det va på tiden. Inte många veckor kvar till sommarlovet, gud vad jag längtar. Åhh... vill att det ska bli sommar nu. Men idag har jag varit med sandra, jacob, bobby, simon och chevin. vi hade kul faktiskt. Sen åkte jag och sandra hem vid 22.30 typ! Men hela denna veckan har varit toppen på knoppen. Puss / Rebecka
P.S bjuder på bild bara för det.. ;*

du kan få kalla mig vad du vill, förutom.. ja du vet!

Hej!
Idag har jag varit med Sandra ju och vi var ute och sprang och var sådär duktiga! :P Varit på genrep nu ikväll på ga-hallen för imorogn då är det sån våravslutning och tävlingar:)) Nu är jag proppmätt efter god mat och lite godis.. sitter och babbalar med mamma,pappa,moster och hennes man. Men måste fixa lite mer tills imorgon för då är det upp tidnig och fixa hår,smink och sätta på lösögonfransar och ja allt möjligt! Men ha det så hörs vi och hoppas ni holler tummarna att det går bra imorgon! Puss Moa! ♥

i won't let you go.

God morgon!
vaknade någon gång vid 9 och då kollade jag på gårdagens avsnitt på big brother på telefonen. drog mig upp ur sängen vid 10 och käkade direkt, sen har jag bara kollat på tv. Idag ska jag vara med Moa & Rebecka fast först ska jag och Moa ut och springa, härligt!
/ Sandra

Man kan ju vara rädd för skräckfilmer men inte såhär rädd...

Tjaenare!
Idag har jag och Sandra varit, vi kollade på film nu på kvällen " I know what you did last summer" faktist väldigt bra och läskigt! Så nästa gång ska vi se "I still know what you did last summer". Men nu är Sandra hemma och jag hemma och jag gör inte så mycket ska väll snart sova, """tror jag"""! ;P
Imorgon ska jag försöka sova länge om inte pappa väcker mig som han brukar göra..... efter tolv något ska jag och Sandra ut och springa och sedan ska vi vara med Rebecka tror jag, och sedan på kvällen typ så ska jag ha sån genrep till  våravslutningen med dansnen då! Men ha det gött så hörs vi, puss//Moa ♥

Bild från förra tävlingen i åmål

Sista dan på petersvenskolan!

God morgon!
Har varit vaken drygt en halvtimme och redan klar. Nä har lite små saker kvar! Idag är det fredag och sista dagen på ps för mig.längtar sjukt mycket till måndag, fast nu ska jag njuta av helgen ist. Vi härs efter skolan. /Sandra

Träna!

Tjaaaa!
riktigt fint väder, love it!
skoldagen har varit helt okej, alla vet nu vad som kommer hända på måndag och det är så att jag ska byta till påarps skola, vill gå med Moa & Rebecka, dom jag trivs med bäst så.
Har legat ute i solen tills nu, ska träna nu tänkte jag, har köpt hem en spring sak, så nu blir det massa träning varje dag, så att jag kan vara fin till sommaren,  kan lägga upp en bild på en sån sen.
men ja hoppas ni har fint i vädret och sånt!
ciaaaao / Sandra

börja om på nytt!

Tänkte börja om helt i alla fall jag. börjar med det på måndag för det är då mitt nya liv börjar, haha!
kan inte berätta ännu vad som kommer hända då men det gör jag imorgon. Idag börjar jag 10.30 skönt, först ska vi har träslöjd i två timmar.. slutar 3 med engelska och då åker jag antagligen hem direkt och solar om vädret som det har varit alla andra dagar.
vi hörs efter skolan.
puss/ Sandra

RSS 2.0